Ontstoppen Hoorn

Wilt u een afvoer laten ontstoppen in Hoorn? Loopt uw toilet, douche of gootsteen afvoer bijvoorbeeld niet meer goed door? In al deze gevallen is AEM RioolTechniek  uw rioolspecialist in Hoorn en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel mogelijk is verholpen. Wij ontstoppen en repareren alle afvoeren in Hoorn en omgeving. Daarbij kunt u denken aan de volgende verstoppingen:

Kampt u met een andere verstopping? Neem gerust contact op, want naar alle waarschijnlijkheid kunnen we u daarbij ook van dienst zijn! Zo helpen we u snel weer op weg.

Ontstopping Hoorn methoden

Een afvoer ontstoppen in Hoorn kunnen wij doen door gebruik te maken van verschillende methoden. Zo kunnen wij bij een verstopping gebruikmaken van een ontstoppingsveer. Deze verenmachines halen wij door uw afvoer heen, zodat vuil wordt verwijderd. De speciale verenkoppen zorgen ervoor dat het vuil uit de leidingen wordt losgemaakt. Ook maken wij gebruik van waterkracht waarmee vuil wordt los gespoten en direct wordt afgevoerd naar het riool. Twijfelt u over een verstopping? Maak dan gebruik van onze rioolinspectie. Hierdoor kunnen we complicaties die spelen in uw riolering inzichtelijk maken.

Bij het ontstoppen van de diverse delen van de afvoer gaan we natuurlijk secuur te werk en zorgen voor een effectief en blijvend resultaat. Daarbij staat de duurzame kwaliteit van de riolering voorop. U wilt natuurlijk niet over twee maanden nogmaals tegen problemen aanlopen en daarom inspecteren we de riolering ook op plekken waar zich (nog) geen probleem voordoet. Dit kan zowel door een camera inspectie als dat AEM RioolTechniek de mogelijkheid heeft om een rookdetectie uit te voeren.

Ontstoppen Hoorn doe-het-zelf

Natuurlijk kunt u ook zelf aan de slag met de verstopping. Wij raden u ten zeerste aan om gebruik te maken van een zogenaamde ‘plopper’, die u op uw afvoer kunt plaatsen. Wanneer deze vacuüm zuigt, kan vuil loslaten en wegvloeien naar het hoofdriool. Dit is vaak bij een beginnende verstopping effectief. Daarnaast zijn er veel chemische middelen te verkrijgen, waarmee u kunt ontstoppen. Wees voorzichtig met deze middelen! Door verkeerd gebruik kunt u ernstige schade aan uw riolering toebrengen en dat zorgt voor nog grotere problemen. Om een verstopping te voorkomen kunt u het beste periodiek een rioolreiniging laten uitvoeren.

Ontstoppen Hoorn contact

Laat u het ontstoppen in Hoorn liever over aan een professioneel rioleringsbedrijf? Wij staan in Hoorn en omstreken voor u paraat met onze rioolservice! Bel direct op 085 - 106 19 39 voor een afspraak. Ook kunt u ons contactformulier invullen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.