Riool ontstoppen Hoorn

Het riool ontstoppen is iets waar iedereen wel eens mee in aanraking komt. Minstens een paar maal per dag gebruik je het riool. Toch staan we vaak pas stil bij het belang van een goede riolering, als er een probleem ontstaat. Als de toiletpot overloopt door een ernstige verstopping beseffen we hoe onmisbaar het riool is in onze moderne samenleving.

Het is belangrijk dat u weet bij wie u moet zijn om een verstopt riool zo snel mogelijk te laten verhelpen. Gelukkig helpen wij u graag! Onze rioolspecialisten begrijpen dat u gebaat bent bij een snelle oplossing van het probleem. Daarom kunt u voor het ontstoppen van uw riool dag en nacht een beroep op ons doen! Woont u in Hoorn en heeft u te maken met een verstopt riool? Aarzel dan niet en schakel meteen onze hulp in.

Riool ontstoppen: redenen van verstopping

Een rioolbuis kan gemakkelijk verstopt raken door verkeerd gebruik van afvoer en riolering. Wordt er bijvoorbeeld steeds een grote hoeveelheid toiletpapier, vochtige doekjes of dameshygiëne door de wc gespoeld? Het riool is hier niet op berekend, een blokkade kan dan gemakkelijk ontstaan. Door het riool te gebruiken waarvoor het gemaakt is kunt u voor een groot deel voorkomen dat het nodig is uw riool te laten ontstoppen.

Riolering ontstoppen: manieren van ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopt riool in uw woning, winkel of bedrijfspand? In eerste instantie kunt u bij een verstopping enkele handelingen zelf uitvoeren om de verstopping te verhelpen. U kunt hierbij denken aan het gebruik van chemische ontstoppers of het gebruik van een ‘plopper’. Mocht dit het probleem niet oplossen dan is het verstandig om professionele hulp in te schakelen om verdere problemen te voorkomen. In Hoorn en omgeving helpen wij van de door ons aangedragen professional u dag en nacht. We bekijken per situatie of we uw riool ontstoppen door middel van hoge waterdruk, of met een mechanische veermachine. Iedere situatie is immers uniek! Bel direct op 0800 255 3733 voor een afspraak. Ook kunt u ons contactformulier invullen.