Rioolvliegjes Hoorn

Rioolvliegjes worden ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd. Onder welke naam u deze insecten ook kent, ze kunnen veel hinder veroorzaken. Rioolvliegjes in huis wijzen namelijk vaak op een onontdekte rioollekkage. Zoekt u hiervoor een vlugge oplossing? In de regio Hoorn staat Riloo Service met vlugge en vakkundige service voor u klaar.

Rioolvliegjes Hoorn oorzaak

Zoals u door de naam al zult vermoeden, vindt u rioolvliegjes normaal gesproken voornamelijk in het riool. Als er een lekkage optreedt kunnen de vliegjes door het lek heen naar buiten. Op de locatie van het lek vormt zich, door het slib, een vruchtbare plaats voor de motmuggen om zich voort te planten. Daardoor gaat het al snel om grote aantallen in huis. Ze nemen bovendien allerlei bacteriën mee uit het riool, die u liever niet in uw buurt ziet. Door het lek te dichten kunnen de rioolvliegjes bestreden worden. U bent dan snel van de overlast verlost! Wij kunnen door middel van een camera-inspectie het lek voor u opsporen. Uiteraard verzorgen wij ook de reparatie voor.

Rioolvliegjes Hoorn bestrijden

Wilt u meer informatie over ons bedrijf en onze werkwijze? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem gerust contact met ons op. Vul het online formulier in, of pleeg een telefoontje naar 085 - 432 02 45. We zijn u in Hoorn en omstreken met plezier van dienst!