Rioolvliegjes Hoorn

Rioolvliegjes worden ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd. Onder welke naam u deze insecten ook kent, ze kunnen veel hinder veroorzaken. Rioolvliegjes komen niet alleen grote riolen voor. Deze vliegjes voelen zich ook helemaal thuis in kleinere afvoerbuizen van uw badkamer. Ook zijn rioolvliegjes te vinden in uw gootsteen of doucheafvoer. Met name door de snelle voorplanting is het een kwestie van tijd dat deze vliegjes een serieus plaag kunnen vormen in uw woning. Rioolvliegjes in huis wijzen namelijk vaak op een onontdekte rioollekkage. Zoekt u hiervoor een vlugge oplossing? In de regio Hoorn staat AEM RioolTechniek met vlugge en vakkundige service voor u klaar.

Latrine vliegjes Hoorn oorzaak

Als rioolvliegjes eenmaal aanwezig zijn, dan zullen ze over het algemeen niet vanzelf verdwijnen. Zoals u door de naam al zult vermoeden, vindt u rioolvliegjes normaal gesproken voornamelijk in het riool. Als er een lekkage optreedt kunnen de vliegjes door het lek heen naar buiten. Op de locatie van het lek vormt zich, door het slib, een vruchtbare plaats voor de motmuggen om zich voort te planten. Daardoor gaat het al snel om grote aantallen in huis. Ze nemen bovendien allerlei bacteriën mee uit het riool, die u liever niet in uw buurt ziet. Door het lek te dichten kunnen de rioolvliegjes bestreden worden. U bent dan snel van de overlast verlost! Wij kunnen door middel van een camera-inspectie het lek voor u opsporen. Uiteraard verzorgen wij ook de reparatie voor. Het uitsluitend bestrijden van de vliegjes met bestrijdingsmiddelen zal hooguit een paar dagen helpen. Om voorgoed oplossen van de problemen kan je het beste overlaten aan professionele rioolspecialisten. Wij van AEM RioolTechniek hebben jarenlange ervaring en helpen u graag!

Rioolvliegjes Hoorn bestrijden

Wilt u meer informatie over ons bedrijf en onze werkwijze? Of wilt u ons meteen inschakelen voor bijvoorbeeld een verstopping? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, of pleeg een telefoontje naar 085 - 106 19 39. We zijn u in Hoorn en omstreken met plezier van dienst!