Badkamer ontstoppen Hoorn

Een naar klusje is de badkamer ontstoppen. Het is de bedoeling dat de badkamer in uw woning een prettige ruimte is, waar u zich kunt opladen voor een nieuwe dag of waar u juist optimaal kunt ontspannen. Een verstopping kan dit gevoel echter ernstig verstoren. Iedereen maakt het wel eens mee, het afvoerputje van de douche is verstopt, de wastafel borrelt en u ruikt nare luchtjes in uw badkamer. Allemaal aanwijzingen dat u last heeft van een verstopping in uw badkamer.

Door uw gehele badkamer loopt leidingwerk, wat betekent dat een verstopping vrijwel overal kan ontstaan: in de afvoer van uw wastafel, toilet, douche of bad, of dieper in de riolering. Verstoppingen in de badkamer ontstaan vaak door het wegspoelen van grote hoeveelheden shampoo, douchegel en scheerschuim, hierdoor slibben de leidingen langzaam dicht. Ook bijvoorbeeld haargel en zeep kunnen problemen veroorzaken. Doordat het water sneller wegstroomt dan de zeep of haargel kunnen er resten blijven hangen in de leidingen. Als dit ook nog dieper in de leidingen gebeurd kan dit tot hardnekkige verstoppingen leiden waar u zelf niet goed bij kunt komen. Niet alleen zeep en haargel kunnen voor problemen zorgen, ook de combinatie van plukken haar of bijvoorbeeld dameshygiëne leidt dit al snel tot een blokkade.

Ontstoppen badkamer Hoorn: zelf ontstoppen

Beginnende verstoppingen kunt u vaak zelf verhelpen met behulp van de zogenaamde ‘plopper’ of een ontstoppingsmiddel uit de supermarkt. Mocht u gebruik maken van chemische ontstoppers lees dan goed de gebruiksaanwijzing. Spoel de leidingen altijd goed door na het gebruik van chemische ontstoppers, mochten het blijven zitten dan kan dit ernstige schade aanrichten aan uw leidingwerk wat zelfs tot vervanging kan leiden. Een plopper is wat dat betreft veiliger voor uw leidingen en zal geen schade aanrichten.

Badkamer ontstoppen Hoorn: hulp bij ontstoppen

Een ernstige verstopping in de badkamer lost u echter niet op met een plopper of ontstoppingsmiddel en kunt u daarom beter overlaten aan specialist. In Hoorn en omgeving hebben de vakspecialisten van de door ons aangedragen professional veel ervaring met badkamer ontstoppen, we verhelpen dan ook gegarandeerd het probleem. Badkamer ontstoppen gebeurt vaak door middel van hoge waterdruk, waarmee het leidingwerk wordt schoongespoten. Dichtgeslibde leidingen kunnen ook worden schoongefreesd met onze mechanische veermachine. Welke methode we inzetten wordt pas ter plekke duidelijk en hangt af van de specifieke situatie in de badkamer.

Interesse in onze diensten of op zoek naar meer informatie? Vul dan ons contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 0800 255 3733