Afvoer ontstoppen Hoorn

Herkent u deze situatie? Het water loopt al een tijdje niet goed weg uit uw gootsteen. U neemt zich voor om binnenkort eens een ontstoppingsmiddel te gebruiken, maar dan begint het te borrelen: de afvoer is verstopt. Een verstopte afvoer is heel vervelend. Een beginnende verstopping kunt u vaak zelf verhelpen, maar als er echt sprake is van een totale verstopping heeft u hulp nodig. In Hoorn begrijpen wij dit als geen ander! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoer en riool. Wij staan dag en nacht voor u klaar om ervoor te zorgen dat de afvoer weer perfect werkt. We kunnen u helpen bij het ontstoppen van de afvoer van de:

  • wasbak
  • gootsteen
  • vaatwasser
  • wasmachine

https://hoorn-verstopping.nl/wp-login.php?action=logout&_wpnonce=6fafebb88c

Ontstoppen afvoer Hoorn: zelf aan de slag

Pas goed op als u probeert om zelf de afvoer te ontstoppen: veel ontstoppingsmiddelen die u in de supermarkt kunt kopen zijn erg slecht voor het leidingwerk! De afvoer kan hierdoor zelfs zodanig beschadigd raken dat vervangen de enige optie is. Kies daarom altijd zorgvuldig een ontstoppingsmiddel dat geschikt is voor de afvoer en zorg ervoor dat u de afvoer grondig doorspoelt na gebruik zodat u zeker weet dat er geen chemische ontstoppingsmiddelen in de afvoer blijven hangen. Probeer ook altijd voor het inzetten van een chemisch middel om de afvoer te ontstoppen met behulp van een ‘plopper’, blokkades hoog in de afvoer komen hiermee vaak goed los waarmee het probleem veiliger en milieuvriendelijker is opgelost.

Afvoer ontstoppen Hoorn: professionele hulp

Bevindt de blokkade zich dieper in de afvoer? Aarzel in Hoorn dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren rioolexperts zijn u graag van dienst! Het afvoer ontstoppen voeren wij uit met behulp van ontstoppingsveren en hoge waterdruk. Het resultaat hiervan is altijd hetzelfde: uw afvoer loopt weer goed door! Interesse in onze diensten? Vul dan snel ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 0800 255 3733