Toilet ontstoppen Hoorn

Een verstopt toilet is vervelend en zorgt al snel voor enorm ongemak. Zeker als u maar één wc in uw woning heeft is het zaak om de verstopping zo snel mogelijk te laten verhelpen. In de regio Hoorn staan onze specialisten daarom dag en nacht voor u klaar. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het ontstoppen van afvoer en riolering, wij zorgen ervoor dat ook uw toilet in een mum van tijd weer perfect werkt.

Toilet ontstoppen Hoorn: oorzaken van verstopping

Veel mensen hebben het wel eens meegemaakt, het water loopt langzaam door of het water loopt naar boven bij het spoelen. De kans is erg groot dat je te maken hebt met een toilet verstopping. Oorzaken van toilet verstoppingen kunnen zowel binnen als buiten het huis situeren. Een binnenhuis verstopping kan door verschillende redenen ontstaan. Zo kan teveel toiletpapier, doekjes of geurblokjes wat doorgespoeld wordt tot problemen leiden. Ook bijvoorbeeld verf, olie of andere materialen waarvan mensen niet goed weten waar ze er mee heen moeten belanden nog wel eens in het toilet. Dit is ten zeerste af te raden! Naast dat het schadelijk is voor het milieu kan het ook een ernstige verstopping veroorzaken. Buitenshuis kunnen problemen zich voordoen in de rioleringsbuizen. Deze buizen kunnen verstopt raken of gaan verzakken, wat vaker voorkomt bij oudere woningen. Dit zorgt ervoor de de doorstroom niet meer optimaal is wat uiteindelijk kan leiden tot een flinke verstopping.

Ontstoppen toilet Hoorn: hulp bij ontstoppen

Toilet ontstoppen is een vervelend klusje. Vanzelfsprekend kunt u hier een specialist voor inschakelen, wij zijn u graag van dienst in Hoorn en omgeving. Ook kunt u eerst zelf proberen de verstopping op te lossen. Dit doet u allereerst door uit te sluiten dat er iets in het toilet is gevallen, waardoor het water niet meer weg kan lopen. Is dit niet het geval? Gebruik dan een ontstopper of zet ontstoppingsmiddelen in. Als de verstopping hierdoor niet verholpen wordt, bevindt de blokkade zich waarschijnlijk verder in de afvoer. U controleert dit door te kijken of het water uit uw wastafel of douche wel goed wegloopt. Gaat dit eveneens moeizaam, of is er sprake van geborrel? Dan is het verstandig om een rioolexpert in de arm te nemen. Er is dan namelijk sprake van een ernstiger probleem, en professioneel ontstoppen van uw riolering is nodig. Wij van de door ons aangedragen professional helpen u graag! Vul ons contactformulier in of bel ons op 0800 255 3733.