Rioolreiniging Hoorn

Regelmatige rioolreiniging kan veel problemen voorkomen. Een verstopping of lekkage aan uw riool kan erg vervelend zijn. Het kan voor veel overlast en schade zorgen, en bovendien voor hoge reparatiekosten. In Hoorn en omstreken kunt u hiervoor aankloppen bij AEM RioolTechniek. Onze ervaren vakmannen zijn u met plezier van dienst!

Rioolreiniging: preventief en doeltreffend

Door geregeld een rioolreiniging uit te laten voeren zorgt u ervoor dat kleine ophopingen niet in een grote verstopping uitmonden. Methodes die we hiervoor gebruiken zijn bijvoorbeeld schoonfrezen en hogedrukreiniging. Met behulp van de beste hulpmiddelen is uw riool daarna weer helemaal schoon. Welke indicaties verraden een mogelijk aankomende verstopping?

  • Een borrelend geluid bij het wegspoelen van water
  • Rioollucht; al dan niet van tijdelijke aard
  • Een onverklaarbare lekkage of verzakking in de afvoer

Dit en meer voorkomende situaties zijn signalen waarop u kunt handelen. Mocht u zelf twijfelen over de staat van uw afvoer of de kwaliteit van de riolering, dan kunt u ook een rioolinspectie laten uitvoeren. Kleine en grote complicaties worden hierdoor in kaart gebracht en dat scheelt veel onvoorziene overlast.

Reiniging riool combineren met ontluchten

Als het goed is, is de ontluchting van uw riool goed geregeld tijdens de aanleg van uw riool. Toch kan het bijvoorbeeld zo zijn dat na een stevige regenbui het water in het toilet hoger staat dan normaal. Dit kan door een rioolverstopping komen, maar het kan ook zijn dat de ontluchting van uw binnenhuisriolering niet optimaal functioneert. Laat er dan een specialist naar kijken. Onze vakmannen controleren dan de ontluchting van uw riolering. Als we een probleem constateren, verhelpen we dat vervolgens voor u.

Rioolreiniging laten uitvoeren in Hoorn

Voor rioolreiniging en onderhoud kunt u in de regio Hoorn op AEM RioolTechniek rekenen. Vooraf meer informatie of direct een afspraak maken? Dat kan door te bellen naar 085 - 106 19 39 of het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder.