Rioollekkage Hoorn

Rioollekkage, wat zijn de signalen? Ruikt u een muffe lucht in huis? Ziet u bruine vochtplekken ontstaan? Of ziet u de laatste tijd veel meer ongedierte in uw woning? Grote kans dat u een rioollekkage heeft. Ook een verstopping kan leiden tot lekkage aan het riool. Een lek in uw riolering kan voor veel overlast en hoge kosten zorgen. Het is daarom verstandig om zo snel mogelijk een expert in te schakelen als u lekkage vermoedt. Zo kunnen de problemen zo vlug mogelijk worden aangepakt. In de regio Hoorn is de door ons aangedragen professional de aangewezen professional. Wij zetten onze jarenlange kennis en kunde met plezier voor u in!

Lekkage riool Hoorn gevolgen

De aanwezigheid van rioolvliegjes in uw woning is vaak een slecht teken. Normaal gesproken bevinden deze insecten zich namelijk, zoals u door de naam al zult vermoeden, in het riool. Bij een rioollekkage kunnen ze de riolering verlaten en daarbuiten nare bacteriën verspreiden. Deze rioolvliegjes ook wel latrinevliegjes genoemd kunnen zich reproduceren in bodem die verontreinigd is door organisch materiaal.

Ruikt het sinds een poosje opeens anders in huis? Heeft u te maken met een vochtige, muffe lucht? Het zou dan om rioolstank kunnen gaan, een vervelende geur die door lekkage in de riolering wordt veroorzaakt.  Ook dit is een gevolg van een rioollekkage. Wij pakken rioollekkage bij de bron aan en zorgen ervoor dat het lek zo snel mogelijk wordt hersteld. Door een rioolinspectie uit te voeren kunnen wij de lekkage vaststellen. Hiervoor maken wij gebruik van een rookdetectie en/of een camera inspectie. Het mooie van een camera inspectie is dat u kunt meekijken op het scherm op het scherm.

Rioollekkage Hoorn verhelpen

Vermoedt u lekkage aan uw riolering en wilt u er een specialist naar laten kijken? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het online formulier in, of pleeg een telefoontje naar 0800 255 3733. Rioollekkage in Hoorn of omstreken? U kunt op de door ons aangedragen professional rekenen!