Rioolrenovatie in Hoorn

Heeft u de laatste tijd geregeld problemen met uw riolering, zoals lekkage of verstoppingen? Dan is dat een teken dat uw riool er momenteel niet al te best bijligt. Misschien zult u denken aan vervanging. In veel gevallen is dit echter niet nodig! Rioolrenovatie is dan een goede optie. In Hoorn en omstreken kan AEM RioolTechniek u hierbij van dienst zijn. Daarna functioneert uw rioolstelsel weer als nieuw.

Waarom relinen?

Bij rioolrenovatie maken we vaak gebruik van een speciale riooltechniek die relining heet. We voeren rioolreparatie uit door een soort kous in het riool aan te brengen, via een put. Deze kous wordt uitgehard met behulp van stoom, luchtdruk of warm water. De nieuwe laag zorgt ervoor dat de zwakke plekken van de buizen worden bedekt. Met deze techniek kunnen we wel meer dan honderd meter renoveren! En ligt er een bocht? Ook dat is bij relinen geen probleem. Doordat we via een put werken, hoeven we het riool niet open te breken. Dat bespaart u veel overlast!

Rioolrenovatie Hoorn contact

Bent u overtuigd van de voordelen van relinen, en wilt u weten of rioolrenovatie iets voor uw situatie is? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag meer informatie, en staan in de regio Hoorn voor u klaar. Bel ons op 085 - 106 19 39, of vul het contactformulier in. Voor rioolrenovatie zijn wij uw betrouwbare partner!